Barista inhuren op locatie

De gezelligste barista’s voor jouw event.

Barista huren

Koffie is, na water, de meest gedronken drank ter wereld. Het is daarom altijd een goede toevoeging aan een evenement. Of dat nu gaat om een zakelijke beurs, bruiloft, sportevenement of een gewone dag van waardering op kantoor, bij de barista fabriek kun je alle kanten op. Met een breed assortiment aan koffiespecialiteiten, gebrouwen met kwaliteit koffiebonen, en uiteraard gemaakt door onze ervaren barista’s.

Met de koffiebar krijg je:

barista inhuren op locatie. Je ziet een koffiebar met twee mensen daarvoor.
Vanaf 395,- all in

Dit is voor 2 uur begeleiding, 75 koffies, excl. btw en transportkosten.

Kleine en grote events

Van een klein kantoor tot een enorme beurs. Geen probleem.

Verschillende diensten

We bieden verschillende diensten aan. We maken de lekkerste koffie, smoothies en ijs.

barista inhuren

Onze barista’s heten je een warm welkom!

Koffie is natuurlijk al een verwarmend drankje opzich en je zou een koffiebar kunnen huren om zelf te bemannen. Toch bieden barista’s altijd net wat extra. Als ervaren horecamedewerker zijn ze vriendelijk, geduldig én weten ze hoe ze de mooiste latte art maken. Zo toveren ze bij alle gasten een glimlach op het gezicht. Een barista inhuren zorgt dus voor een fijne, warme ervaring voor de gasten en weer een zorg minder voor jou tijdens het evenement.

Onze service

Vers gebrande, duurzaam verbouwde koffiebonen.

Biologische thee, chai lattes, en warme chocolademelk.

Heerlijke volle melk, chocolademelk en barista havermelk.

Smaaksiropen zoals Pumpkin spice, hazelnoot en karamel.

Latte Art​: de mooiste figuurtjes en teksten op jullie koffie.

Gezellige barista's die maar al te graag over koffie praten.

WAT KLANTEN ZEGGEN

Reviews

35 beoordelingen

Onze klanten geven ons een 4,9/5 op Google Reviews.

Lees al onze reviews op Google.

Een barista inhuren voor uw event?

Denken met je mee

We werken al 5 jaar samen met grote en kleine bedrijven en voor allerlei privé-evenementen. We hebben alles zo’n beetje al gezien en kunnen jou helpen met een passend aanbod. Niks is voor ons te gek, dus ook als je een groot en gek idee hebt, kijken we mee wat mogelijk is! Zo werken wij mét jou, niet alleen vóór jou.

Kwaliteit over kwantiteit

Onze barista’s weten precies hoe ze die bonen omtoveren in een heerlijke kop koffie, cappuccino of espresso. Of heb je liever thee of macha? Ook dat is mogelijk. Ze kunnen 75 kopjes koffie per uur maken, zodat ze ook tijd hebben voor de latte art en een gezellig praatje met je gasten als er ruimte voor is. Heb je meer kopjes per uur nodig? Dan sturen we gewoon een extra barista mee!

Geschikt voor elke locatie

Dankzij onze mobiele koffiekar kunnen we vrijwel overal komen. Of het nu binnen in een gebouw of beurshal is, buiten op een grasveld of terras, of zelfs op een afgelegen locatie, we passen ons gemakkelijk aan aan jouw omgeving. Wij zitten in Leiden, maar komen graag naar je toe.

Branding opties

Logo op de bar? Bijvoorbeeld een bedrijfslogo of thema van een evenement, of met logo’s op de koffiebekers of koffie zelf. Of je nu een zakelijk evenement hebt en je bedrijfslogo zoveel mogelijk zichtbaar wilt maken, of een koffiekar voor een huwelijk inhuurt en jullie namen mooi op de bar wilt hebben, alles is mogelijk.

Koffiekar van de Barista Fabriek

Voor kwaliteit koffie heb je niet veel nodig. Daarom hebben wij bij de Barista Fabriek een mooie compacte bar die gewoon door een deuropening past. Zo kunnen we met slecht weer naar binnen verhuizen, of met de koffiekar door het gebouw om hardwerkend personeel een geluksmomentje te bieden tijdens hun harde werk. De focus ligt bij ons op de koffie zelf, met hoogwaardige kwaliteitsbonen. Zo gaat alle aandacht naar de koffie.

Hoe werkt het?

Onze koffiekar met barista inhuren is eenvoudig. Neem gewoon contact met ons op en vertel ons over jouw evenement en specifieke wensen. 

Wij bieden een all-inclusive aanbod waarbij we zelf de koffie, melk, siropen, thee, kopjes, suiker en benodigdheden en zelfs water meenemen. We hebben van jou alleen een lijstje wensen nodig, zoals hoeveel kopjes koffie je wilt schenken en waar en wanneer je ons nodig hebt. Wij regelen de rest. Ons team staat klaar om een op maat gemaakt pakket te creëren dat perfect aansluit bij jouw behoeften.

Onze prijs start bij € 395 voor de eerste 75 kopjes koffie. Heb je meer nodig? Dat kan natuurlijk. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor je op.

in huren barista
Voor elke opdracht planten wij 1 boom

Met een donatie bij trees for all helpen wij met het planten van bomen voor een groenere wereld en beperken wij onze eigen CO2-uitstoot.

Waarom onze barista op je event?

Vergeleken met andere aanbieders

Onze dienst

Andere aanbieders

Wat krijg je allemaal bij onze dienst?

Je krijgt bij ons altijd een mooie bar met een gezellige barista die heerlijk koffie maakt en jou maar al te graag uitlegt wat een koffie goed maakt!

We komen vanaf 395,- all in met 75 koffie excl. btw en transportkosten. Via het contactformulier nemen we binnen enkele dagen contact met je op voor vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan in 3 stappen

Veelgestelde vragen

Wat kost een barista inhuren?

De prijs hangt af van een aantal variabelen. Wat is de locatie? Hoelang wil je dat we komen. En om hoeveel personen zou het gaan?

Om je een idee te geven. Je huurt onze koffie dienst al vanaf 395,- Hier zitten 75 drankjes bij inbegrepen excl. BTW en transportkosten. Om een vrijblijvende offerte te ontvangen kan je het contactformulier invullen.

Waar komen jullie koffiebonen vandaan?

De koffiebonen die wij gebruiken zijn klimaat positief. Dat betekent dat de landbouwmethode er voor zorgt dat er meer CO₂ opgenomen wordt dan uitgestoten. Onze koffie leverancier betaalt de boer direct een goede prijs zonder tussenhandelaren.

Water nemen wij zelf mee en kunnen wij aanvullen met kraanwater. Voor de stroom hebben wij een vrije groep nodig en een normaal 230v stopcontact. Wij nemen zelf een haspel mee.

Al onze koffiebars passen door een normale deuropening en in elke lift waar ook een ambulancestoel in kan. Voor de afmeting zelf kan je 2 meter bij 1 meter aanhouden zodat wij genoeg ruimte hebben om te werken.
Onze barista kan ongeveer 80 Koffies per uur maken. Mocht je meer willen. Dan is dat geen probleem. Dan zetten we een extra barista in.
Nee. Wij doen enkel opdracht op basis van afkoop.
Ja zeker. Zo hebben we verse munt thee en andere thee soorten. Ook hebben we warme chocolade melk en macha.
Jazeker! Naast onze heerlijke barista melk nemen we ook barista havermelk mee om de mooiste latte art mee te maken.
Ja, dat kan zeker! Wij bieden een branding pakket aan. Vraag naar de mogelijkheden.