Smoothiefiets huren op locatie

Fiets zelf je smoothie met de smoothiefiets.

De smoothiefiets huren

Wel eens gehoord van een smoothiefiets? Dat is een fiets en blender in één. Zoek je een manier om vitaliteit en beweging te promoten? De smoothiefiets is de leukste manier om dit te doen!

Het huren van een smoothiefiets zorgt altijd voor een glimlach bij alle deelnemers. De beste manier om verse smoothies te bereiden. De zelfgemaakte smoothiefietsen combineren lichaamsbeweging met het plezier van het maken van gezonde drankjes, ideaal voor evenementen en bedrijven die vitaliteit belangrijk vinden.

Met de smoothiefiets krijg je:
smoothiefiets huren voor een evenement
Vanaf 395,- all in

Dit is voor 1 uur begeleiding, 75 smoothies excl. btw en transportkosten.

Kleine en grote events

Van kantoor tot een beurs. De smoothiefiets kan overal.

Verschillende smoothies

De bezoekers hebben keuze uit 2 recepten om te fietsen.

meerdere smoothiefietsen huren

Waarom een smoothiefiets huren?

Er zijn veel argumenten te bedenken voor een smoothiefiets maar de belangrijkste drie zijn:

Alleen huren?

Het huren van enkel smoothiefietsen is ook mogelijk. Je kan er ook voor kiezen om daar ingrediënten bij te doen. Zodat je meteen kan beginnen met jouw event. Ideaal voor kleinere kantoren, kleine evenementen of meerdere dagen.

Vitaliteit en beweging

Wanneer je interesse hebt in de thema’s gezondheid en duurzaamheid, is de smoothiefiets een perfecte keuze. Deze fiets combineert lichaamsbeweging met de beloning van een gezonde shake, zonder de noodzaak van elektriciteit.

All-in pakket

Het all-in pakket is de meest gekozen optie. We komen dan met een smoothie barista naar je toe en regelen verder alles voor je. Verse ingrediënten zoals diverse soorten fruit, vega dranken, bekertjes en rietjes zijn inbegrepen, net als opbouw, afbouw en vervoer. We komen minimaal met twee fietsen, als leuke uitdaging om samen op de fiets te stappen. Optioneel kunnen we met een extra blender bij maken voor grote evenementen.

Beurs of congres

Bezig met organiseren van een congres of zoek je iets als leuke aandachtstrekker voor jouw beursstand? Onze smoothie barista’s zorgen maar al te graag voor de lekkerste smoothies. Voor beurzen hebben we ook kleinere bekertjes voor een snellere doorlooptijd. 

leuke smoothiefiets huren
Voor elke opdracht planten wij 1 boom

Met een donatie bij trees for all helpen wij met het planten van bomen voor een groenere wereld en beperken wij onze eigen CO2-uitstoot.

Waarom onze smoothiefiets op je event?

Vergeleken met andere aanbieders

Onze dienst

Andere aanbieders

Wat krijg je allemaal bij onze dienst?

Elk volledige pakket bevat een mooie bar en wordt bemand door één of twee smoothie barista’s, afhankelijk van de benodigde hoeveelheid smoothies.

Bij enkel verhuur krijg je twee fietsen, 4 blenderbekers en optioneel een ingrediënten pakket.

Vraag een offerte aan in 3 stappen

Veelgestelde vragen

Wat kost een smoothiefiets huren?

De prijs hangt af van een aantal dingen. Wat is de locatie? Hoelang wil je dat we komen. En om hoeveel personen zou het gaan?

Om je een idee te geven. Je huurt onze smoothiefiets met bar al vanaf 395,- Hier zitten 75 drankjes bij inbegrepen excl. BTW en transportkosten. Om een vrijblijvende offerte te ontvangen kan je het contactformulier invullen.

Waarvoor kan ik de smoothiefiets inzetten?

Je kan de smoothiefiets inzetten op kantoor, beurzen om een openbaar evenement. Zo’n beetje overal zijn wij al geweest. Zo zijn we langs tientallen verzorgingshuizen gegaan op een dag. En komen we vaak bij de jaarbeurs in Utrecht. Heb je een aparte locatie zoals een schip? Ook daar hebben we ervaring mee!

Op kantoor worden we vaak ingezet bij de promotie van een vitaliteitsdag of als bedankje naar alle medewerkers of als er iets te vieren is. Op de beurs zijn we altijd een leuke eyecatcher en zorgen we er altijd voor dat bezoekers op de stand blijven hangen.

Voor een evenement met alleen smoothiefietsen hebben wij geen stroom nodig. Wil je dat bezoekers ook een smoothie kunnen krijgen zonder te fietsen dan wel.
Ja! Al onze smoothies zijn gemaakt met plantaardige dranken zoals amandelmelk en erwtendrank. Mocht je toch koe melk willen dan kan dat in overleg.
Wij komen in heel Nederland en België. Het vaakst komen we bij beurzen en bij bedrijven.

Het fietsen van een smoothie duurt ongeveer 1 minuut. Met 2 fietsen kunnen wij ongeveer 80 fietsers per uur aan.

Wij hebben meer dan 10 smoothiefietsen. Zo hebben we wel eens met 6 fietsen 700 mensen een smoothie laten fietsen op één dag.

Ja, dat kan! Je kan bij ons ook alleen de fietsen huren. We bieden een huurpakket aan vanaf 2 smoothiefietsen.
Al ons materiaal past door een normale deuropening en voor transport in een lift van 120cm x 70cm. Opgebouwd kun je 2,5 meter x 2,5 meter aanhouden voor de bar, fietsen en werkruimte.