Overige concepten

Naast catering hebben we ook andere toffe concepten zoals photobooths, virtual reality en race simulator.

Race simulators

Een race simulator huren biedt de ultieme race-ervaring, perfect voor evenementen of feesten. Met realistische besturing en een meeslepende omgeving, voelt elke bocht, versnelling en remactie alsof je werkelijk op het circuit bent. 

Onze state-of-the-art simulators zijn geschikt voor zowel beginners als ervaren coureurs en garanderen een onvergetelijke ervaring voor iedereen die van snelheid en competitie houdt.

Waarom een race sim?

Virtual reality en interactieve games

Het huren van een virtual reality simulator brengt je evenement tot leven met de meest meeslepende en interactieve game-ervaringen. Zeer geschikt voor feesten, teambuildingsactiviteiten of educatieve doeleinden. Onze VR-opstellingen transporteren deelnemers naar een andere dimensie, waar ze nieuwe werelden kunnen verkennen op manieren die voorheen onmogelijk waren.

Daarnaast bieden we interactieve game-ervaringen met Kinect, waar beweging en actie centraal staan. Deze technologieën zijn perfect voor het creëren van onvergetelijke momenten en het verbinden van mensen door middel van de kracht van spel en virtual reality.

Waarom games op je event?

Verschillende photobooths

Het huren van een photobooth voegt een uniek en interactief element toe aan elk evenement, waardoor gasten waarmee memorabele foto’s kunnen maken en delen. 

Onze state-of-the-art photobooths zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, inclusief high-definition camera’s, interactieve schermen en een breed scala aan digitale props en achtergronden.

Waarom een photobooth?

Hoeveel kosten de diensten?

Elke dienst brengt een ander soort kosten met zich mee. Onze photobooth is onbemand en kan als extra bij een andere dienst. Wij nemen deze bijvoorbeeld mee met het ijsjes maken en kan al vanaf 195,- geboekt worden.

De F1 racesimulator en virtual reality is vanaf 395,-. In combinatie met een andere dienst kunnen wij altijd dit voor een nog betere prijs aanbieden!

Vraag een offerte aan in 3 stappen

Veelgestelde vragen

Geven jullie korting bij afnamen bij meerdere diensten?

Ja, zeker! Sommige diensten passen goed bij elkaar. Zoals een photobooth en onze vers gerolde ijsjes. Leuk tijdens elke feestje. Daarom bieden we altijd een leuke korting aan bij meerdere diensten. Via ons contactformulier kan je in het bericht vak schrijven dat je één van onze overige diensten erbij wilt hebben.

Voor onze diensten hebben wij stroom nodig. De hoeveelheid watt hangt erg af van de gekozen apparatuur en de aantallen.
De gehele huurperiode kan je onbeperkt foto’s nemen. Onze meest gebruikte photobooth kan 700 foto’s printen. Wat meer dan genoeg is voor elk feest.
Bij onze racesimulator en virtual reality krijg je begeleiding. De fotobooth is onbemand, maar wij zijn altijd bereikbaar mocht je een vraag hebben of tegen een probleem aanlopen.