Smoothiebar huren op locatie

De lekkerste smoothies met onze mobiele smoothiebar.

De smoothiebar huren

Wij nemen met plezier de smoothies voor jouw evenement voor onze rekening! Ons all-inclusive pakket zorgt ervoor dat je nergens meer naar hoeft om te kijken. Bij dit pakket ontvang je ook een gratis smoothiefiets. De smoothiebar is altijd een succes. We komen dan ook echt overal! Of het nu gaat om een rondje langs diverse kantoren, een stand op beurzen of deelname aan vitaliteitsdagen.
Met de smoothiebar krijg je:
mobiele smothievar huren op locatie
Vanaf 395,- all-in

Dit is voor 1 uur een smoothie barista,
75 smoothies excl. btw en transportkosten.

Kleine en grote events

Van een klein kantoor tot een enorme beurs. Geen probleem.

Verschillende smoothies

Standaard hebben we 3 smaken. Voor iedereen wat lekkers.

smoothies met een lach

Waarom een smoothiebar huren?

Er zijn veel argumenten te bedenken voor een smoothiebar maar de belangrijkste drie zijn:

Promotie

Graag iets promoten? Onze medewerkers ondersteunen dit met plezier. Ze kunnen bijdragen door het genereren van leads, het verspreiden van flyers of het uitdelen van promotiemateriaal met jouw bedrijfslogo erop. We zijn er om je te helpen jouw evenement met de smoothiebar tot een succes te maken.

Branding

Onze smoothiebar biedt uitgebreide mogelijkheden voor branding, waarbij je jouw bedrijfslogo prominent kunt laten terugkomen in de aankleding van de bar. Ook kan je bekers bedrukken. Dit zorgt voor een gepersonaliseerde ervaring die naadloos aansluit bij de identiteit van jouw merk.

Gratis smoothiefiets

Wanneer je onze smoothiebar huurt, krijg je als bonus een smoothiefiets erbij, waarop bezoekers zelf hun smoothies kunnen trappen. Dit biedt een bijzondere en interactieve beleving. Deze creatieve toevoeging zorgt niet alleen voor meer betrokkenheid van je gasten, maar versterkt ook de gezonde uitstraling van je evenement.

smoothies op locatie
Voor elke opdracht planten wij 1 boom

Met een donatie bij trees for all helpen wij met het planten van bomen voor een groenere wereld en beperken wij onze eigen CO2-uitstoot.

Waarom onze smoothiebar op je event?

Vergeleken met andere aanbieders

Onze dienst

Andere aanbieders

Wat krijg je allemaal bij onze dienst?

Elk volledige pakket bevat een mooie bar en wordt bemand door één of twee barista’s, afhankelijk van de benodigde hoeveelheid smoothies.

Ook krijg je 1 gratis smoothiefiets. Daarbij leveren we drie verfrissende recepten, gemaakt van verse ingrediënten en vega dranken.

Vraag een offerte aan in 3 stappen

Veelgestelde vragen

Wat kost een smoothiebar huren?

De prijs hangt af van een aantal variabelen. Wat is de locatie? Hoelang wil je dat we komen. En om hoeveel personen zou het gaan? 

Om je een idee te geven. Je huurt onze smoothies al vanaf 395,- Hier zitten 75 drankjes bij inbegrepen excl. BTW en transportkosten. Om een vrijblijvende offerte te ontvangen kan je het contactformulier invullen.

Voor wat kan je een smoothiebar huren?

Je kan het zo gek niet verzinnen of we hebben er gestaan. Je kan denken aan een vitaliteitsdag van een groot bedrijf of gemeente. Een smoothie voor alle basisschool kinderen van Texel of een smoothie voor zorgpersoneel van een groot ziekenhuis. Voor ons is niets te gek!

Onze smoothiebar heeft minimaal 1 blender van 500W. Om stroomuitval te voorkomen adviseren wij minimaal 1000W vrij op het stroomnet voor onze smoothiebar.

De huur van de smoothiebar is inclusief een mooi barmeubel, een gratis smoothiefiets, smoothie barista, een menu met meerdere recepten, ingrediënten en duurzame bekers.

Al onze smoothies zijn op basis van plantaardige dranken zoals amandeldrank of erwtendrank.

Wij voeren onze diensten uit in Nederland en België. In bedrijven, gemeentes en op beurzen.

We kunnen op de smoothiebar jouw logo of marketinguiting plaatsen.
Onze bar past in elke lift als deze aan de bouwvoorschriften voldoet. Op de plek zelf hebben wij minimaal 2 bij 1.5 meter nodig. Met een smoothiefiets hebben we 2 bij 3 meter nodig.