Verse rollen ijs op locatie

Een bijzondere manier van ijs maken.

IJskar huren

Verras je team of zakenpartners tijdens personeelsfeesten, vergaderingen of jubilea met onze unieke ijsrollen. Zodra ze hun favoriete smaak hebben uitgekozen, gaan wij aan de slag om deze razendsnel te combineren tot een prachtig rolletje ijs. Kies daarna jouw perfecte topping en geniet van een heerlijk ijsje.

Met de ijsbar krijg je:

rollen ijs huren op locatie
Vanaf 395,- all-in

Dit is voor 1 uur, 50 ijsjes of 100 kleine ijsjes, excl. btw en transportkosten.

Kleine en grote events

Van een klein kantoor tot een enorme beurs. Geen probleem.

Verschillende smaken

Standaard hebben we 6 smaken. Voor iedereen wat lekkers.

ijsjes huren voor evenement

Hoe maken we rollen ijs?

Een korte samenvatting van hoe wij een ijsje maken. Eerst leggen we een verse aardbei op onze superkoude plaat van min 23 graden Celsius. Vervolgens gieten we er een smeuïge melkmix overheen. Met behendige bewegingen hakken en mengen we de aardbei met de melk, waardoor het ijs lekker luchtig wordt. We strijken het mengsel uit over de plaat. Na een paar seconden wachten rollen we het ijs op tot een fantastisch rolletje. Kijk, zo maken we ons overheerlijke aardbeienijsje! Je kan daarna zelf nog het ijsje versieren met sausjes en versiersels. 

Zelf proberen?

Zijn er kinderen aanwezig, of heb je altijd al eens willen leren hoe je zelf een ijsrol kunt maken? Als de gelegenheid zich voordoet, nodigen we je van harte uit om het eens te proberen! Wij staan klaar om je te begeleiden bij het creëren van jouw perfecte ijsrol.

Catering

In korte tijd veel gasten serveren? Wij kunnen dan 2 smaken meenemen en kleinere bakjes. Zo maken we sneller ijs dan een ijscoman! We kunnen ongeveer 120 ijsjes per uur aan.

Bedrijfsfeesten

Jouw bedrijfsfeest heeft nog een dessert nodig? Wij maken de lekkerste ijsjes voor jouw collega’s. Het is ook meteen een stukje entertainment en een unieke ervaring.

Evenementen

Sta jij met een stand op een beurs of evenement? Wij trekken altijd veel kijkers en we denken graag met je mee voor een goede aanpak van het evenement.

3 redenen voor rollen ijs op jouw event!

Er zijn veel redenen te bedenken voor rollen ijs, maar de belangrijkste drie zijn:

ijskar huren op locatie
Voor elke opdracht planten wij 1 boom

Met een donatie bij trees for all helpen wij met het planten van bomen voor een groenere wereld en beperken wij onze eigen CO2-uitstoot.

Waarom onze gerold ijs op je event?

Vergeleken met andere aanbieders

Onze dienst

Andere aanbieders

Een unieke ervaring

Rolled Ice Cream is een streetfood dat niet te missen is op de Thaise straten. Deze overheerlijke manier van ijsbereiding hebben wij naar Nederland gehaald! Verras jezelf en jouw gasten met deze ware spatelsensatie.

Via het contact formulier krijg je binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan in 3 stappen

Veelgestelde vragen

Hoeveel ijsjes kunnen jullie maken?

Wij kunnen 60 luxe ijsjes maken. Voor grote aantallen kunnen wij kleinere ijsjes maken en maken wij er zo 120 per uur.

Waar maken jullie rollen ijs?

Wij komen vaak op bruiloften en feestjes van bedrijven. Maar ook op congressen en beurzen. Zo trekken we veel bezoekers naar jouw stand met de lekkerste ijsjes.

De prijs is afhankelijk van veel verschillende factoren zoals tijd, locatie en aantallen. 

Wij komen vanaf 395,- om bij jou de lekkerste gerolde ijsjes te maken! Je krijgt dan 50 luxe ijsjes. Excl. btw en transportkosten.

Via het contactformulier nemen wij snel contact op en sturen wij een offerte.

Al ons materiaal past door een normale deuropening en voor transport in een lift van 150 cm x 70 cm. Opgebouwd kun je 2 meter breed x 1,5 meter diep voor de bar en werkruimte.

Als je dit vooraf meldt, hebben we een bar die in delen in een lift van 120 cm diep past.

Dit is zeker mogelijk. Normaal gebruiken wij banaan, aardbei, oreo, speculaas en brownie. Mocht je iets anders willen dan kan dat vaak als je het van tevoren aangeeft! 

Wij kunnen een bord laten maken voor de ijsbar met jouw logo erop!

Wij hebben een vrije groep nodig voor onze ijsbar. We nemen zelf een haspel mee.