Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

We zijn doorlopend bezig met verduurzamen.

Geen woorden maar daden

De wereld iets beter maken. Wij doen dat door ons te richten op het promoten gezonde voeding met onze smoothiefietsen en doorlopend bezig te zijn met het verduurzamen van onze concepten.

Voor elke opdracht planten wij 1 boom

Met een donatie bij trees for all helpen wij met het planten van bomen voor een groenere wereld en beperken wij onze eigen CO2-uitstoot.

Duurzame stappen met Trees for all

Wij willen ook graag onze bijdrage leveren en hebben daarom in de afgelopen jaren al meer duurzame keuzes gemaakt, maar dit jaar gaan we nog een stukje verder. Wij hebben ons namelijk aangesloten bij het bomenplant initiatief “trees for all”. Dus vanaf 2023 gaan we flinke stappen zetten voor het compenseren van onze uitstoot!

Wat doen we nog meer?

Zo veel mogelijk afwasbare bekers

Voor ons onze smoothiebar en smoothiefiets gebruiken wij zo veel mogelijk afwasbare bekers. Mochten we toch karton gebruiken dan is deze plastic vrij. De rietjes zijn van karton. Voor onze smoothieflesjes maken we gebruik van bio plastic gemaakt van mais.

Alleen plantaardige sappen

We maken enkel gebruik van 100% plantaardige sappen zoals amandeldrink en erwtendrank. Dus ook geschikt voor mensen met een lactose-intolerantie of koemelkallergie.

Geen verspilling 

Met seizoensgebonden en slim in te kopen beperken wij ons afval. Wij kopen alleen fruit met een keurmerk zoals de rainforest alliance, fairtrade en on the way to PlanetProof.

Onze koffiebonen 

De koffiebonen die wij gebruiken zijn klimaat positief. Dat betekent dat de landbouwmethode er voor zorgt dat er meer CO₂ opgenomen wordt dan uitgestoten. Onze koffie leverancier betaalt de boer direct een goede prijs zonder tussenhandelaren.