Koffiebar huren op locatie

De lekkerste koffie voor jouw event.

De koffiebar huren

Op zoek naar een koffiebar voor jouw evenement?  Wij maken de vertrouwde espresso tot aan de meer avontuurlijke creaties.

Wij verzorgen met veel enthousiasme de koffiebar voor jouw evenement! Ons all-inclusive pakket biedt een zorgeloze ervaring, zodat jij je nergens meer druk over hoeft te maken. Onze koffiebar is gegarandeerd een hit. We zijn overal inzetbaar! Of het nu gaat om een tour langs verschillende kantoren, een eigen plek op een beurs of een familiedag.

Met de koffiebar krijg je:

mobiele koffiebar huren op locatie
Vanaf 395,- all-in

Dit is voor 1 uur incl. barista, 75 koffies, excl. btw en transportkosten.

Kleine en grote events

Van een klein kantoor tot een enorme beurs. Geen probleem.

Verschillende koffie

We bieden een uitgebreid menu aan. Voor iedereen zit er wat lekkers tussen.

Onze service

Vers gebrande, duurzaam verbouwde koffiebonen.

Biologische thee, chai lattes, en warme chocolademelk.

Heerlijke volle melk, chocolademelk en barista havermelk.

Smaaksiropen zoals Pumpkin spice, hazelnoot en karamel.

Latte Art​: de mooiste figuurtjes en teksten op jullie koffie.

Gezellige barista's die maar al te graag over koffie praten.

koffie op locatie huren

Waarom een koffiebar huren?

Er zijn tal van redenen te verzinnen om een koffiebar te huren. De drie belangrijkste redenen zijn:

Beurzen en congressen

Je gast omvangen op je beurs of congres? Onze barista’s zijn zeer geschikt hiervoor. We denken graag met je mee en zorgen ervoor dat de bezoeker zo lang mogelijk op jouw beursstand blijft. Iets promoten? We helpen je maar al te graag met het uitdelen van informatie.

Zakelijk evenement?

Voor zakelijke evenementen is koffie onmisbaar. Verwelkom je medewerkers en klanten met een heerlijk kopje koffie, verse thee of warme chocolademelk. We denken graag mee hoe we samen jouw evenement zo succesvol mogelijk kunnen maken.

Open dagen

Zorg voor een warm onthaal op jouw open dag. Ben je bezig met het organiseren van een open dag? Met onze koffie zorgen wij ervoor dat de bezoeker blijft hangen en rustig kan luisteren naar de verhalen die verteld worden over een opleiding.

koffiebar huren
Voor elke opdracht planten wij 1 boom

Met een donatie bij trees for all helpen wij met het planten van bomen voor een groenere wereld en beperken wij onze eigen CO2-uitstoot.

Waarom onze koffiebar op je event?

Vergeleken met andere aanbieders

Onze dienst

Andere aanbieders

WAT KLANTEN ZEGGEN

Reviews

35 beoordelingen

Onze klanten geven ons een 4,9/5 op Google Reviews.

Lees al onze reviews op Google.

Veelgestelde vragen

Wat kost een koffiebar huren?

De prijs hangt af van een aantal variabelen. Wat is de locatie? Hoelang wil je dat we komen. En om hoeveel personen zou het gaan?

Om je een idee te geven. Je huurt onze koffie dienst al vanaf 395,- Hier zitten 75 drankjes bij inbegrepen excl. BTW en transportkosten. Om een vrijblijvende offerte te ontvangen kan je het contactformulier invullen.

Waar komen jullie koffiebonen vandaan?

De koffiebonen die wij gebruiken zijn klimaat positief. Dat betekent dat de landbouwmethode er voor zorgt dat er meer CO₂ opgenomen wordt dan uitgestoten. Onze koffie leverancier betaalt de boer direct een goede prijs zonder tussenhandelaren.

Water nemen wij zelf mee en kunnen wij op locatie aanvullen met kraanwater. Voor de stroom hebben wij een vrije groep nodig en een normaal 230v stopcontact. Wij nemen zelf een haspel mee.

Al ons materiaal past door een normale deuropening en voor transport in een lift van 150cm x 70cm. Opgebouwd kun je 150cm breed x 150cm diep aanhouden voor de bar en werkruimte van de barista.
Onze barista kan ongeveer 80 Koffies per uur maken. Mocht je meer willen. Dan is dat geen probleem. Dan zetten we een extra barista in.
Nee. Wij doen enkel opdracht op basis van afkoop.
Ja zeker. Zo hebben we verse munt thee en andere thee soorten. Ook hebben we warme chocolade melk en macha.
Jazeker! Naast onze heerlijke barista melk nemen we ook barista havermelk mee om de mooiste latte art mee te maken.

Wat krijg je allemaal bij onze dienst?

Je krijgt bij ons altijd een mooie bar met een gezellige barista die heerlijk koffie maakt en jou maar al te graag uitlegt wat een koffie goed maakt!

We komen vanaf 395,- all in met 75 koffie excl. btw en transportkosten. Via het contactformulier nemen we binnen enkele dagen contact met je op voor vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan in 3 stappen