IJsbar huren in Leiden

IJskar huren voor jouw event in Leiden en omgeving.

IJskar huren op locatie in Leiden

Op zoek naar een ijskar of rollen ijs in Leiden of omgeving? Zoek niet verder, want wij zijn de ijsleverancier van Leiden. Ons bedrijf is gevestigd in Leiderdorp, waardoor wij geen transportkosten rekenen voor het leveren van ijskarren en rollen ijs in de regio Leiden.

Wij komen graag naar evenementenlocaties zoals de gemeente Leiden, de ECC-evenementenlocatie, de Pieterskerk en nog veel meer. Wij kennen Leiden maar al te goed en zorgen ervoor dat uw evenement gekoeld en geslaagd is met onze heerlijke ijscreaties.

Met de ijsbar krijg je:

rollen ijs huren in leiden
Vanaf 395,- all-in

Dit is voor 1 uur, 50 ijsjes of 100 kleine ijsjes, excl. btw en transportkosten.

Kleine en grote events

Van een klein kantoor tot een enorme beurs. Geen probleem.

Verschillende smaken

Standaard hebben we 6 smaken. Voor iedereen wat lekkers.

Hoe maken we rollen ijs?

Wij maken ons ijsje met zorg en vakmanschap, direct voor uw ogen. Eerst plaatsen we een verse aardbei op onze superkoude plaat, die gekoeld is tot min 23 graden Celsius. Vervolgens gieten we er een romige ijsmix overheen. Met behendige bewegingen hakken en mengen we de aardbei met de mix, waardoor het ijs heerlijk luchtig wordt. Daarna strijken we het mengsel uit over de ijskoude plaat. Na enkele seconden begint het te bevriezen en rollen we het ijs op tot perfecte rolletjes. 

Zo maken we ons verrukkelijke aardbeienijsje. In Leiden en omgeving kunt u dit hele proces van dichtbij bewonderen en uw ijsje naar wens versieren met diverse sausjes en toppings. Proef zelf hoe wij in Leiden en omgeving het lekkerste rollenijs maken!

Zelf proberen?

Zijn er kinderen aanwezig, of heb je altijd al eens willen leren hoe je zelf een ijsrol kunt maken? Als de gelegenheid zich voordoet, nodigen we je van harte uit om het eens te proberen! Wij staan klaar om je te begeleiden bij het creëren van jouw perfecte ijsrol.

Catering

In korte tijd veel gasten serveren? Wij kunnen dan 2 smaken meenemen en kleinere bakjes. Zo maken we sneller ijs dan een ijscoman! We kunnen ongeveer 120 ijsjes per uur aan.

Bedrijfsfeesten

Jouw bedrijfsfeest heeft nog een dessert nodig? Wij maken de lekkerste ijsjes voor jouw collega’s. Het is ook meteen een stukje entertainment en een unieke ervaring.

Evenementen

Sta jij met een stand op een beurs of evenement? Wij trekken altijd veel kijkers en we denken graag met je mee voor een goede aanpak van het evenement.

3 redenen voor rollen ijs op jouw event!

Er zijn veel redenen te bedenken voor rollen ijs, maar de belangrijkste drie zijn:

Een photobooth erbij?

Met de photobooth kunnen jouw gasten de gekste foto’s maken. Onbeperkt printen en alle foto’s digitaal achteraf.

Ook maken we het ontwerp van de fotostrip. Vraag bij de offerte naar de mogelijkheden!

Vanaf 195,-

Voor elke opdracht planten wij 1 boom

Met een donatie bij trees for all helpen wij met het planten van bomen voor een groenere wereld en beperken wij onze eigen CO2-uitstoot.

Een unieke ervaring

Rolled Ice Cream is een streetfood dat niet te missen is op de Thaise straten. Deze overheerlijke manier van ijsbereiding hebben wij naar Nederland gehaald! Verras jezelf en jouw gasten met deze ware spatelsensatie.

Via het contact formulier krijg je binnen enkele dagen een vrijblijvende offerte.

Ook interesse in de photobooth?

Laat dit even weten bij de offerte aanvraag. Dan voegen we deze als optie toe aan de vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan in 3 stappen

Veelgestelde vragen

Hoeveel ijsjes kunnen jullie maken?

Wij kunnen 60 luxe ijsjes maken. Voor grote aantallen kunnen wij kleinere ijsjes maken en maken wij er zo 120 per uur.

Waar maken jullie rollen ijs?

Wij komen vaak op bruiloften en feestjes van bedrijven. Maar ook op congressen en beurzen. Zo trekken we veel bezoekers naar jouw stand met de lekkerste ijsjes.

De prijs is afhankelijk van veel verschillende factoren zoals tijd, locatie en aantallen. 

Wij komen vanaf 395,- om bij jou de lekkerste gerolde ijsjes te maken! Je krijgt dan 50 luxe ijsjes. Excl. btw en transportkosten.

Via het contactformulier nemen wij snel contact op en sturen wij een offerte.

Al ons materiaal past door een normale deuropening en voor transport in een lift van 150 cm x 70 cm. Opgebouwd kun je 2 meter breed x 1,5 meter diep voor de bar en werkruimte.

Als je dit vooraf meldt, hebben we een bar die in delen in een lift van 120 cm diep past.

Dit is zeker mogelijk. Normaal gebruiken wij banaan, aardbei, oreo, speculaas en brownie. Mocht je iets anders willen dan kan dat vaak als je het van tevoren aangeeft! 

Wij kunnen een bord laten maken voor de ijsbar met jouw logo erop!

Wij hebben een vrije groep nodig voor onze ijsbar. We nemen zelf een haspel mee.