Koffiebar huren in Leiden

Koffie voor jouw event in Leiden en omgeving.

Koffie op locatie in Leiden

Een koffiebar huren in Leiden of rondom Leiden? Geen probleem wij komen zelf uit Leiden en kennen de stad goed. Wij zijn daarom dé cateraar in Leiden en omgeving. Ons bedrijf is gevestigd in Leiderdorp en daarom rekenen wij geen transportkosten voor het uitvoeren van onze diensten.

Heb jij binnenkort een evenement op de planning staan in Leiden of omgeving, en ben je nog op zoek naar koffiecatering? Zoek niet verder. Wij van de Barista Fabriek staan voor je klaar met onze koffiebar, een onmisbare toevoeging aan elk evenement. Een barista huren in Leiden doe je dus eenvoudig bij de Barista fabriek.

Met de koffiebar krijg je:

Een koffiebar in leiden met twee mensen die lachen naar de barista
Vanaf 395,- all-in

Dit is voor 2 uur begeleiding, 75 koffies, excl. btw en transportkosten.

Kleine en grote events

Van een klein kantoor tot een enorme beurs. Geen probleem.

Veel keuze

We bieden verschillende dranken aan. Voor iedereen zit er wat lekkers in.

Onze barista service

Vers gebrande, duurzaam verbouwde koffiebonen.

Biologische thee, chai lattes, en warme chocolademelk.

Heerlijke volle melk, chocolademelk en barista havermelk.

Smaaksiropen zoals Pumpkin spice, hazelnoot en karamel.

Latte Art​: de mooiste figuurtjes en teksten op jullie koffie.

Gezellige barista's die maar al te graag over koffie praten.

Barista op de foto met een bar en lachen.

Waarom een koffiebar in leiden huren?

Er zijn tal van redenen te verzinnen om een barista bij ons te huren. 

De drie belangrijkste redenen zijn:

Waarom de Barista Fabriek?

Bij de Barista Fabriek denken we met jou mee. We werken al 5 jaar samen met grote en kleine bedrijven en voor allerlei privé evenementen. We hebben alles zo’n beetje al gezien en kunnen jou helpen met een passend aanbod. Niks is voor ons te gek, dus ook als je een groot en gek idee hebt, kijken we mee wat mogelijk is! Zo werken wij mét jou, niet alleen vóór jou.

Ruime koffiekeuze

Wij geloven niet in standaard saaie menu’s. Daarom kunnen wij alle soorten koffie maken die je maar wilt. Inclusief melk koffies met barista havermelk. Voor de niet koffiedrinkers hebben wij ook standaard macha in het assortiment en uiteraard verschillende thee keuzes. Zo is er voor ieder wat wils en voor elk evenement een passend aanbod.

Voor elke opdracht planten wij 1 boom

Met een donatie bij trees for all helpen wij met het planten van bomen voor een groenere wereld en beperken wij onze eigen CO2-uitstoot.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Dus wil jij een koffiekar huren in Leiden en daarbij een barista inhuren die de bar voor je draaiende houdt? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. 

Ga je akkoord met de offerte? Dan gaan we voor je aan de slag. Wij zorgen voor alles, van kwaliteit koffiebonen tot (plantaardige) melk en koffiekopjes. We hebben alleen tijdens het evenement elektriciteit nodig, verder ontzorgen we je volledig.

Vraag een offerte aan in 3 stappen

Veelgestelde vragen

Wat kost een koffiebar huren?

De prijs hangt af van een aantal variabelen. Wat is de locatie? Hoelang wil je dat we komen. En om hoeveel personen zou het gaan?

Om je een idee te geven. Je huurt onze koffie dienst al vanaf 395,- Hier zitten 75 drankjes bij inbegrepen excl. BTW en transportkosten. Om een vrijblijvende offerte te ontvangen kan je het contactformulier invullen.

Wat is een koffiebar?

Je hebt een koffiebar vast wel eens gezien, zo’n leuke mobiele bar waar je verschillende kopjes koffie kunt halen. Je ziet ze vaak op evenementen, festivals en zelfs in winkelcentra of op de markt. Zo’n koffiekar kan ook op jouw evenement staan! Onze barren zijn rijdbaar en klein genoeg om door een normale deur te passen. We kunnen ze dus letterlijk overal mee naartoe nemen. Dus waar je feestje of evenement ook is, wij kunnen er komen.

Water nemen wij zelf mee en kunnen wij aanvullen met kraanwater. Voor de stroom hebben wij een vrije groep nodig en een normaal 230v stopcontact. Wij nemen zelf een haspel mee.

Al onze koffiebars passen door een normale deuropening en in elke lift waar ook een ambulancestoel in kan. Voor de afmeting zelf kan je 2 meter bij 1 meter aanhouden zodat wij genoeg ruimte hebben om te werken.
Onze barista kan ongeveer 80 Koffies per uur maken. Mocht je meer willen. Dan is dat geen probleem. Dan zetten we een extra barista in.
Nee. Wij doen enkel opdracht op basis van afkoop.
Ja zeker. Zo hebben we verse munt thee en andere thee soorten. Ook hebben we warme chocolade melk en macha.
Jazeker! Naast onze heerlijke barista melk nemen we ook barista havermelk mee om de mooiste latte art mee te maken.