Koffiebar huren in Utrecht

Koffie voor jouw event in Utrecht en omgeving.

Koffie op locatie in utrecht

Een geslaagd evenement draait om sfeer, interactie en het creëren van gedenkwaardige momenten. Wat is een betere manier om dit te bereiken dan met een koffiekar? Of je nu een grote beurs in de Jaarbeurs organiseert, een bruiloft plant, of een gezellig foodfestival op poten zet, een koffiekar huren in Utrecht geeft een extra dimensie van warmte en gastvrijheid. Onze koffiekarren komen standaard met ervaren barista’s die niet alleen de perfecte cappuccino kunnen maken, maar ook latte art kunnen creëren met jouw bedrijfslogo of speciale ontwerpen. Ontdek waarom onze koffiekarren de ideale keuze zijn voor jouw volgende evenement in Utrecht.

Met de koffiebar krijg je:

Vanaf 395,- all-in

Dit is voor 2 uur begeleiding, 75 koffies, excl. btw en transportkosten.

Kleine en grote events

Van een klein kantoor tot een enorme beurs. Geen probleem.

Veel keuze

We bieden verschillende dranken aan. Voor iedereen zit er wat lekkers in.

Onze barista service

Vers gebrande, duurzaam verbouwde koffiebonen.

Biologische thee, chai lattes, en warme chocolademelk.

Heerlijke volle melk, chocolademelk en barista havermelk.

Smaaksiropen zoals Pumpkin spice, hazelnoot en karamel.

Latte Art​: de mooiste figuurtjes en teksten op jullie koffie.

Gezellige barista's die maar al te graag over koffie praten.

zoek je een koffiebar in utrecht?

Waarom een koffiekar huren in Utrecht?

Utrecht is bij uitstek een stad voor evenementen, beurzen en gezellig samenkomen. De stad bruist van de activiteit en verschillende evenementen voor verschillende doelgroepen. Maar een koffiekar huren is altijd een goed idee, ongeacht het type evenement. Koffie is niet voor niets de meest gedronken warme drank ter wereld. Maar hier zijn een aantal redenen om een koffiekar met barista te huren.

Kwaliteit en gezelligheid

Onze koffiekarren zijn uitgerust met hoogwaardige apparatuur en worden bemand door gezellige barista’s. Ook nemen wij geen genoegen met minder dan topkwaliteit voor onze koffiebonen, want die maken de koffie. Bij ons kun je altijd rekenen op kwaliteit van de koffie en een professionele service. Onze barista’s zijn goed in hun vak en kunnen verschillende koffiesoorten naar wens bereiden.

Waarom de Barista Fabriek?

Wij komen zelf uit Leiden! en zijn hier jaren geleden begonnen. Wij kennen de stad dus goed, hebben op de meeste terugkerende evenementen al eens gestaan. Dit helpt in het meedenken in een passend aanbod voor jouw evenement of feestje. We hebben al samengewerkt met onder andere de gemeente Leiderdorp, voorschoten en Oegstgeest.

Bij de Barista Fabriek denken we met jou mee. We werken al 5 jaar samen met grote en kleine bedrijven en voor allerlei privé-evenementen. We hebben alles zo’n beetje al gezien en kunnen jou helpen met een passend aanbod. Niks is voor ons te gek, dus ook als je een groot en gek idee hebt, kijken we mee wat mogelijk is! Zo werken wij mét jou, niet alleen vóór jou.

Ruime koffiekeuze

Wij geloven niet in standaard saaie menu’s. Daarom kunnen wij alle soorten koffie maken die je maar wilt. Inclusief melk koffies met barista havermelk. Voor de niet koffiedrinkers hebben wij ook standaard macha in het assortiment en uiteraard verschillende thee keuzes. Zo is er voor ieder wat wils en voor elk evenement een passend aanbod.

Voor elke opdracht planten wij 1 boom

Met een donatie bij trees for all helpen wij met het planten van bomen voor een groenere wereld en beperken wij onze eigen CO2-uitstoot.

Huur vandaag nog jouw koffiekar in Utrecht!

Ben je klaar om jouw evenement in Utrecht te verrijken met de heerlijke warme dranken van onze koffiekar? Neem vandaag nog contact met ons op om je reservering te maken. Onze barista’s staan klaar om jouw gasten blij te maken met heerlijke koffiecreaties, en onze koffiekarren voegen een gezellige sfeer toe aan elk evenement.

Of je nu een beurs, een bruiloft, een bedrijfsevenement of een festival organiseert, wij hebben de perfecte koffiekar voor jou. Neem contact op en ontdek hoe we jouw evenement onvergetelijk kunnen maken. Voor het huren van een koffiekar in Utrecht, kies voor kwaliteit, professionaliteit en een unieke ervaring met onze ervaren barista’s en stijlvolle koffiebar! 

Vraag een offerte aan in 3 stappen

Veelgestelde vragen

Wat kost een koffiebar huren?

De prijs hangt af van een aantal variabelen. Wat is de locatie? Hoelang wil je dat we komen. En om hoeveel personen zou het gaan?

Om je een idee te geven. Je huurt onze koffie dienst al vanaf 395,- Hier zitten 75 drankjes bij inbegrepen excl. BTW en transportkosten. Om een vrijblijvende offerte te ontvangen kan je het contactformulier invullen.

Voor welke tijdstip van de dag?

Koffie is simpelweg altijd een goed idee. Of het nu tijdens een bijeenkomst is op de vroege ochtend, een evenement na een lange werkdag of zelfs een evenement ’s avonds, er zijn altijd mensen die koffie willen. Bovendien biedt het een alternatief op alcoholische dranken tijdens feesten en partijen. En koffie is uiteraard de perfecte drank voor koude en regenachtige dagen, wat in Nederland niet ongewoon is. Het geeft je gasten iets warms en gezelligs om van te genieten, en het voegt een vleugje warmte toe aan de sfeer van je evenement.

Water nemen wij zelf mee en kunnen wij aanvullen met kraanwater. Voor de stroom hebben wij een vrije groep nodig en een normaal 230v stopcontact. Wij nemen zelf een haspel mee.

Al onze koffiebars passen door een normale deuropening en in elke lift waar ook een ambulancestoel in kan. Voor de afmeting zelf kan je 2 meter bij 1 meter aanhouden zodat wij genoeg ruimte hebben om te werken.
Onze barista kan ongeveer 80 Koffies per uur maken. Mocht je meer willen. Dan is dat geen probleem. Dan zetten we een extra barista in.
Nee. Wij doen enkel opdracht op basis van afkoop.
Ja zeker. Zo hebben we verse munt thee en andere thee soorten. Ook hebben we warme chocolade melk en macha.
Jazeker! Naast onze heerlijke barista melk nemen we ook barista havermelk mee om de mooiste latte art mee te maken.