Koffiekar huren

Koffie voor jouw event of feest.

Koffie op locatie

Ben je op zoek naar een manier om je evenement naar een hoger niveau te tillen? Onze koffiekar is de perfecte toevoeging aan elk soort bijeenkomst. Of het nu gaat om een intiem privéfeest, een zakelijke bijeenkomst, een beurs of een ander evenement, iedereen kan de koffiekar huren en onze barista’s de heerlijkste koffies laten bereiden. Uiteraard voorzien van mooie latte art. Zo wordt je koffie bijeenkomst wel heel eenvoudig, en heb jij tijd voor andere dingen.

Met de koffiebar krijg je:

koffiekar huren
Vanaf 395,- all-in

Dit is voor 2 uur begeleiding, 75 koffies, excl. btw en transportkosten.

Kleine en grote events

Van een klein kantoor tot een enorme beurs. Geen probleem.

Veel keuze

We bieden verschillende dranken aan. Voor iedereen zit er wat lekkers in.

Onze barista service

Vers gebrande, duurzaam verbouwde koffiebonen.

Biologische thee, chai lattes, en warme chocolademelk.

Heerlijke volle melk, chocolademelk en barista havermelk.

Smaaksiropen zoals Pumpkin spice, hazelnoot en karamel.

Latte Art​: de mooiste figuurtjes en teksten op jullie koffie.

Gezellige barista's die maar al te graag over koffie praten.

koffiekar

Waarom een koffiekar huren?

Koffie is meer dan alleen een drankje; het is een ervaring die mensen samenbrengt. Hoe vaak zeg jij wel niet “laten we eens een kopje koffiedrinken”, waarmee je dan bijvoorbeeld bedoeld dat je een zakelijke meeting wilt inplannen of met vrienden of familie wilt bijkletsen. Koffiedrinken is een sociaal fenomeen geworden wat verweven zit in onze samenleving. Kortom: koffie is altijd een goed idee!

Maar hier zijn enkele andere redenen waarom een koffiekar huren een uitstekende keuze is voor een evenement:

Professionele barista’s: Onze barista’s zijn niet alleen experts in het bereiden van koffie, maar ook in het creëren van een warme en gastvrije sfeer. Ze delen graag hun passie en kennis over koffie met de gasten.

Uitgebreid assortiment: Van klassieke espresso’s en cappuccino’s tot diverse soorten thee en macha. Uiteraard met verschillende (plantaardige)melkkeuzes en heerlijke siropen voor een ruime smaakvariatie.

Latte art: Onze barista’s creëren prachtige latte art, want het oog wil ook wat. Dit zorgt voor een persoonlijke touch aan elke kop koffie.

Personalisatie: Voor zakelijke klanten bieden wij uitgebreide personalisatiemogelijkheden. Je logo op de bekers, op de bar en zelfs op de latte art, zorgt voor een professionele uitstraling en een blijvende indruk op je gasten.

Wat biedt onze koffiekar?

Bij ons begint de prijs voor een koffiekar huren bij slechts  395,- Dit basispakket bevat alles wat je nodig hebt voor een succesvol evenement:

Volledig uitgeruste koffiekar: Een stijlvolle en functionele koffiekar die een blikvanger is op elk evenement.

Hoogwaardige koffie en thee: Geniet van duurzame koffie en thee van de beste kwaliteit, vers bereid door onze barista’s.

Diverse soorten melk: Inclusief plantaardige opties zoals soja, amandel en havermelk om aan alle dieetwensen van de gasten te voldoen.

Smaakvolle siropen: Voeg extra smaak toe met onze heerlijke siropen, zoals vanille, karamel en pumpkin spice.

Professionele barista’s: Ervaren barista’s die zorgen voor de mooiste latte art en boeiende gesprekken over koffie.

Personalisatie: Mogelijkheden tot personalisatie voor zakelijke evenementen, zoals het logo op bekers, latte art en de bar zelf.

Door heel Nederland!

Wij rijden graag naar elke locatie in Nederland tegen een kleine kilometervergoeding. Of je nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of een ander deel van het land of zelfs in België bent, wij zorgen ervoor dat onze koffiekar op tijd bij jouw evenement is. Onze karren zijn zo gemaakt dat ze gewoon door een deuropening passen. Wel zo handig, en daardoor geschikt voor elk soort evenement. Zelfs een gezellige koffiebijeenkomst bij je thuis, bijvoorbeeld.

Voor elke opdracht planten wij 1 boom

Met een donatie bij trees for all helpen wij met het planten van bomen voor een groenere wereld en beperken wij onze eigen CO2-uitstoot.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wil je een koffiekar huren op een specifieke datum? Check direct in onze agenda of we er nog eentje beschikbaar hebben. Vul je gegevens in en we sturen je vrijblijvend een offerte. Je kunt dan uiteraard nog besluiten of je inderdaad bij ons de koffiekar wilt huren.  

Ga je akkoord met de offerte? Dan gaan we voor je aan de slag. Wij zorgen voor alles, van kwaliteit koffiebonen tot (plantaardige) melk en koffiekopjes. We hebben alleen tijdens het evenement elektriciteit nodig, verder ontzorgen we je volledig.

Vraag een offerte aan in 3 stappen

Voor elk soort evenement

Onze koffiekar is perfect voor een breed scala aan evenementen. Hier zijn enkele voorbeelden van hoe onze koffiekar elke bijeenkomst kan verrijken:

Privéfeesten: Maak een verjaardag, buurtbarbecue, bruiloft, jubileum of familiereünie extra speciaal met onze koffiekar. De gasten zullen genieten van de heerlijke koffie en de gezellige sfeer die onze barista’s creëren.

Zakelijke evenementen: Bied je bezoekers, personeelsleden en klanten een oppepper bij het bedrijfsevenement, conferentie of beurs. Onze gepersonaliseerde koffiekar zorgt voor een professionele uitstraling voor elk evenement.

Beurzen en markten: Trek bezoekers naar je stand met de onweerstaanbare geur van vers gezette koffie. Onze koffiekar zorgt voor een constante stroom van geïnteresseerde bezoekers die langer blijven hangen bij je stand, wanneer ze kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie.

Festivals en outdoor evenementen: Voeg een vleugje, warmte en comfort toe aan een festival of outdoor evenement met onze koffiekar. Perfect voor een gezellige koffiepauze tussen de activiteiten door. En helemaal ideaal als het weer toch een beetje tegenvalt.

Veelgestelde vragen

Wat kost een koffiekar huren?

De prijs hangt af van een aantal variabelen. Wat is de locatie? Hoelang wil je dat we komen. En om hoeveel personen zou het gaan?

Om je een idee te geven. Je huurt onze koffie dienst al vanaf 395,- Hier zitten 75 drankjes bij inbegrepen excl. BTW en transportkosten. Om een vrijblijvende offerte te ontvangen kan je het contactformulier invullen.

Wat is een koffiekar?

Je hebt een koffiekar vast wel eens gezien, zo’n leuke mobiele bar waar je verschillende kopjes koffie kunt halen. Je ziet ze vaak op evenementen, festivals en zelfs in winkelcentra of op de markt. Zo’n koffiekar kan ook op jouw evenement staan! Onze barren zijn rijdbaar en klein genoeg om door een normale deur te passen. We kunnen ze dus letterlijk overal mee naartoe nemen. Dus waar je feestje of evenement ook is, wij kunnen er komen.

Water nemen wij zelf mee en kunnen wij aanvullen met kraanwater. Voor de stroom hebben wij een vrije groep nodig en een normaal 230v stopcontact. Wij nemen zelf een haspel mee.

Al onze koffiebars passen door een normale deuropening en in elke lift waar ook een ambulancestoel in kan. Voor de afmeting zelf kan je 2 meter bij 1 meter aanhouden zodat wij genoeg ruimte hebben om te werken.
Onze barista kan ongeveer 80 Koffies per uur maken. Mocht je meer willen. Dan is dat geen probleem. Dan zetten we een extra barista in.
Nee. Wij doen enkel opdracht op basis van afkoop.
Ja zeker. Zo hebben we verse munt thee en andere thee soorten. Ook hebben we warme chocolade melk en macha.
Jazeker! Naast onze heerlijke barista melk nemen we ook barista havermelk mee om de mooiste latte art mee te maken.